Kaymakam Tanrısever'e Hemşehri Derneklerinden Ziyaret

İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu (İSDEF) Onursal Başkanı Fikret Bıyık ve Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) temsilcileri, Kaymakam Alper Tanrısever'i ziyaret etti.

Tanrısever, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum örgütlerinin, özellikle şehir dışındaki hemşehri derneklerinin faaliyetlerinin tanıtım için çok önemli olduğunu söyledi.

Dernekçiliğin zor bir iş olduğunu kaydeden Tanrısever, 'Sizleri yapmış olduğunuz çalışmalardan ötürü kutluyorum. Havza Yatırımcı Sanayici ve İşadamları Derneğinin kurulmasının Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcı bulma konusunda bize önemli destek sağlayacağına eminim.' dedi.

Bıyık da ilçenin kalkınması ve gelişmesi için sivil toplum örgütleri olarak her türlü gayreti göstereceklerini belirterek, 'Bu doğrultuda öncelikli hedefimiz Havza Yatırımcı Sanayici ve İşadamları Derneğinin kurulması. Daha sonrasındaysa kurulan bu dernek vasıtasıyla Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcı bulmak.' diye konuştu.

HADEF Genel Başkanı Enver Şahin de çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA