Hisarcık'ta Dyned'te Başarı Elde Eden Öğrenciler Ödüllendirdi

Hisarcık Kaymakamı Davut Bayraktar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ve Bakanlıkta kurulan ana sunucu bilgisayarlar üzerinden öğrencilerin İngilizce dil öğrenmelerini sağlayan İngilizce Dil Sistemi Dyned’te yüksek puan alarak başarı elde eden üç öğrenciye gram altın hediye etti.

Hisarcık'ta Dyned'te Başarı Elde Eden Öğrenciler Ödüllendirdi
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir, Kutluhallar İlk-Ortaokulu Müdürü Hüseyin Atak, İngilizce Öğretmeni Mehmet Akyol, Atatürk İlkokulu İngilizce Öğretmeni Gülşah Gümüş Tanık, Dyned’te yüksek puan alarak başarılı olan Kutluhallar İlk-Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi İrem Gündüz, 8. Sınıf öğrencisi Akile Aydeniz ve Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Şerif Atağan Kaymakam Davut Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Bayraktar, dereceye giren öğrencileri ve öğretmenlerini tek tek tebrik ederek başarılı öğrencilere gram altın hediye etti.

Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, İngilizce Öğretmelerinin organizatörlüğünde öğrencilerin bu yıl Dyned’te güzel bir başarı yakaladıklarını ve bunun sonucunda iyi bir dereceye aday olduklarını söyledi.

Cebeci,”El birliği ile tüm okullarımız İngilizce Dil Sistemine el atınca ilçede genel bir başarı elde edilmiş oldu.” dedi.

İngilizce Öğretmeni Gülşah Gümüş Tanık, İngilizce Dil Sistemi Dyned programının ilkokul 4. Sınıftan başlayarak Lise 12. Sınıfa kadar tüm öğrencileri kapsadığına dikkat çekerek,”Sistem basit ve orta seviye olmak üzere iki bölümden oluşmakta, öğretmen öğrencinin ihtiyacına göre onu gerekli seviyeden başlatmaktadır. Öğrenciler soruları doğru cevapladıkça seviyesi yükseliyor” diye konuştu.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA