Burhaniye'de Kaymakam Öner Şehit Ailelerine İftar Verdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, şehit aileleri için iftar yemeği verdi. Ören Karakaş Motelde düzenlenen yemeğe, Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Bülent Ölçensöy ile Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Başsavcı Hüseyin Tuncel ile Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr. M. Oğuzhan İlban ile bazı daire müdürleri de katıldı.

Burhaniye'de Kaymakam Öner Şehit Ailelerine İftar Verdi
Kaymakam Hüseyin Öner’in şehit aileleri için verdiği iftar yemeği ilçenin önde gelen bürokratlarını da buluşturdu. Karakaş Moteldeki iftarda, bir konuşma yapan Kaymakam Hüseyin Öner, şehit ve gazilerin devlete en büyük hizmeti yapmış insanlar olduklarını söyledi.

İftara katılan şehit ailelerine ve bürokratlara teşekkür eden Kaymakam Hüseyin Öner.” Bu akşam burada, garnizon komutanımız, belediye başkanımız, başsavcımız ve diğer bürokrat arkadaşlarımızla birlikte sizlerle bir araya geldik. Allah, sizlere başka üzüntüler göstermesin. Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah, bayramda da sizlerle beraber olacağız. Sizleri ziyaret edeceğiz” dedi.

Müftü Hacı Öz’de dua yaptı. İftar yemeğine, Kaymakam Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Bülent Ölçensoy, Başsavcı Hüseyin Tuncel ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü M.Oğuzhan İlban’ın yanı sıra, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kenan Türkmen, Jandarma Komutanı Binbaşı Ali İhsan Kurtulan, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Nizamettin Sarıgül, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan, Müftü Hacı Öz ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahim Yardım da katıldı.

Kaynak: İHA