Üzülmez, Ağasarlıların İftarına Konuk Oldu

Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Dernek yönetiminin hafta sonu düzenlediği iftar programına konuk olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hemşehrileriyle iftar öncesi ve sonrası bol bol sohbet etti.

Üzülmez, Ağasarlıların İftarına Konuk Oldu
Başkanlığını Mümin Karagöz’ün yaptığı ve Uzuntarla’da kurulu bulunan Kartepe Ağasar Dernek yönetimi önceki akşam dernek binasında düzenlediği iftar programına üyeleriyle birlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i de konuk etti. Ramazan ayında her akşam farklı bir mahallede hemşerileriyle buluşan Başkan Üzülmez samimi bir atmosferde Ağasarlılarla bir araya geldi ve sohbet etti. İftar programına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır ve meclis üyeleri, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve dernek üyeleri aileleriyle birlikte katıldılar.

Başkan Üzülmez’i iftar programlarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Mümin Karagöz, diğer konukları ile de yakından ilgilendi. Başkan Üzülmez de iftar öncesi hemşerilerine hatır sordu, “Ramazanınız mübarek olsun, Allah bizleri bayrama da eriştirsin” dileklerinde bulundu.

Okunan ezan ardından iftarlarını açan konuklar, iftar sonrası Başkan Üzülmez ile çay içip sohbet ettiler.
Kaynak: İHA