Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin Kongresi Yapıldı

TEKİRDAĞ – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin olağan kongresi yapıldı. Kongrede Zeki Dobrucalı güven tazeledi.

Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin Kongresi Yapıldı
Kooperatifin düğün salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan olağan kongrede toplantı yeter sayısının sağlanması sonrasında divan başkanlığına Hüseyin Başaran, katip üyeliklerine ise Cengiz Örün ve İbrahim Ören seçildi.

Açılış konuşmasını yapan Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı, kooperatif kurucularına ve bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür etti. Dobrucalı konuşmasında, "Kooperatifin kurulduğu günden bu zamana kadar emeği geçen başta kurucu üyelere, yönetim kurullarına ve siz değerli katılımcılara teşekkür ederim. Kooperatifimizin amacına ulaşmasında destek olan sayın milletvekillerimize, tüm valilerimize, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza ve kamu kurum kuruluşları ile çalışanlarına da şükranlarımı sunarım" dedi.

Yeni Sanayi Kooperatif Kongresinde gündem maddelerinin oylanarak kabul edilmesinin ardından seçime geçildi. Kongre Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu listesi yapılan oylama sonucu yeniden seçildi.

Çorlu Yeni Sanayi Kooperatifi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Zeki Dobrucalı, Başkan Yardımcısı Ayhan Mergen, İmza Yetkilisi Mehmet Özçelik, Ali Ocak, Necmi Turna, Ali Çimen, Ekrem Camcaz.
Kaynak: İHA