Odunpazarı'ndan 4 Bin 500 Kişiye İftar Yemeği

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, 75. Yıl Mahallesi’nde verilen iftar yemeği ve Bahattin Atak konseri ile devam ediyor.

Odunpazarı'ndan 4 Bin 500 Kişiye İftar Yemeği
75. Yıl Mahallesi Kapalı Pazar’da gerçekleşen iftar programına, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başlanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, CHP Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Odunpazarı Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşen ve 4 bin 500 kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Kurt’ta istek ve şikâyetlerini de ilettiler.

BU GÜNLERİ AŞACAĞIZ

İftar yemeğinin ardından, konser programı gerçekleştirildi.

Konser öncesi konuşma yapan Başkan Kurt, “Umuyorum ki her gününüz mutlu ve umutlu olur. Türkiye’nin bugünkü şartlarında sıkıntılarımız var. Bu sıkıntıları aşma konusunda da Türkiye’nin inancı var, güveni var, azmi var. Ramazan aylarında gelenek haline gelmiş olan iftar sofralarını sürdürelim istiyorum” dedi.

Başkan Kurt’un konuşmasının ardından Aşuk ve Maşuk gösterisi gerçekleştirildi.

Aşuk ve Maşuk gösterisinin ardından, Eskişehir’in sevilen sanatçılarından Bahattin Atak konser verdi. Birbirinden özel eserler seslendiren Atak, vatandaşlara güzel bir Ramazan gecesi yaşattı.

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, her hafta farklı iki bölgede yapılacak iftar programları ile devam edecek. Bir sonraki iftar programı ise 16 Haziran 2016 Perşembe günü Emek Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde yapılacak.
Kaynak: İHA