Mamak Belediyesi'nden 'Mahalle'de İftar Var' Programı

Mamak Belediyesi’nin düzenlediği ’Mahalle’de İftar Var’ programı kapsamında, Üreğil ve Misket Mahallelerinde iftar yemeği verildi.

Mamak Belediyesi'nden 'Mahalle'de İftar Var' Programı
Mahalle sakinlerinin aynı sofrada bir araya gelerek iftar açtığı ’Mahallede İftar Var’ programına, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayının ibadet ayı olduğu kadar birlik ve beraberlik ve kardeşlik ayı da olduğunu vurgulayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Birliğimizi beraberliğimizi bu sofralarda sizlerin katılımlarıyla perçinliyoruz. Karşımızdaki bu birlik ve beraberlik tablosu şu günlerde ihtiyaç duyduğumuz bir tablo. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Üreğil Mahallesi sakinleriyle orucunu açan Akgül daha sonra iftar programının düzenlendiği bir diğer mahalle olan Misket Mahallesi’ne geçti. Akgül, Misket Mahallesi’nde yaptığı konuşmada da Ramazan ayının kardeşlik ayı olduğunu belirterek, Misket Mahallesi sakinlerine, "Başkent’in ilk planetaryum kulesi olan Ali Kuşçu Uzay Bilim Merkezi’ni tamamladık ve en yakın zamanda açılacak” haberini verdi.

İftar programında Akgül’e, U 13 futbol liginde şampiyon olan Mamak Spor Kulübü Başkanı Dursun Türkmen tarafından kulübün forması hediye edildi.
Kaynak: İHA