Kaymakam Altun'dan Köy Ziyareti

Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, köy ziyaretinde bulundu.

Altun, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Şenyurt köyünde yapımı devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını inceledi.

Orhan Altun, köy muhtarı Mehmet Koçak'tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Köydeki ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelerek onlara gıda paketi veren Altun, daha sonra vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Altun, köyde 10 bin metrekarelik alanın kilitli parkeyle döşeneceğini kaydederek, 4 bin metrekarelik alanın tamamlandığını söyledi. Altun, kalan 6 bin metrekarelik alanın da en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.

Parke taşı döşemesi sayesinde köylerin daha modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Altun 'Kaymakamlığımızın imkanları dahilinde köylerimizin altyapı ihtiyaçlarını tamamlamaya çalışıyoruz. KÖYDES projelerimizle, köyde yaşayan vatandaşlarımızla şehirde yaşayan vatandaşımızın aynı imkanlara sahip olması için çalışmalarımız ara vermeden devam etmektedir.' diye konuştu.

Altun'a ziyaretinde İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan eşlik etti.

Kaynak: AA