Kanseri Yendi Hastanede Kutlama Yaptı

Hayatını İçel’de sürdüren emekli bankacı Nuray Tuğcu, kanseri yenmesinin sevincini tedavi gördüğü Acıbadem Adana Hastanesi’nde onkoloji servisi çalışanları ile beraber kutladı.

Kanseri Yendi Hastanede Kutlama Yaptı
Emekli bankacı Nuray Tuğcu, bir rahatsızlık üzerine gittiği kadın hastalıkları doktorunun şüphesi üzerine birtakım tetkikler sonucu kanser olduğunu öğrendi. Aynı doktorun tavsiyesi üzerine ameliyat olmak için Acıbadem Adana Hastanesi’ne gelen Tuğcu’nun vücudunda bulunan tümör başarılı bir ameliyat sonucunda temizlendi.

UZUN BİR TEDAVİDEN SONRA KANSERİ YENDİ

Ameliyatın ardından kısa bir nekahat dönemi geçiren Nuray Tuğcu için yaklaşık 1 yıl sürecek olan kemoterapi ve radyoterapi süreçleri başladı.

Tedavisi için hemen hemen her hafta İçel’den Adana’ya gelen Tuğcu’nun yapılan son kontrollerinde aldığı tedavilere vücudunun olumlu yanıt verdiği ve kanserin tamamen ortadan kalktığı görüldü.

Kanseri yenmenin sevincini hastane çalışanları ile beraber kutlamak isteyen Nuray Tuğcu, onkoloji servisi çalışanları için bir pasta hazırlayarak sürpriz yaptı. Pastayı, tedavisini üstlenen Acıbadem Adana Hastanesi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Züleyha Çalıkuşu ve görevli hemşireler ile beraber kesen Nuray Tuğcu, tedavisinde emeği olan tüm çalışanlara teşekkür ederek onlarla beraber hatıra fotoğrafları çektirdi.
Kaynak: İHA