Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu'da ramazan etkinlikleri sürüyor.

TEKİRDAĞ (AA - Hayrabolu Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen etkinlikte, Ney dinlentisi, sihirbaz, semazen ve canlı Karagöz-Hacivat gösterisi seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, etkinliklerin ramazanın son gününe kadar devam edeceğini söyledi.

Bu ayda toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin yoğun şekilde yaşandığını belirten Altayoğlu, ilçe merkezinin yanı sıra Şalgamlı ve Çerkezmüsellim mahallesinde de etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz, Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

- Yol yapım ve onarım çalışması

Hayrabolu Belediyesi tarafından yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, yaptığı açıklamada, Kahya mahallesinde granit taş çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yol yapım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Altayoğlu, 'Hayrabolu halkının en iyi hizmete kavuşması için elimizden gelen çabayı göstermeye devam ediyoruz. İlçede altyapı çalışmalarının bitmesinden sonra başlatılan yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanında mahallelerimizde kilit parke taşı, granit taş ve asfalt çalışmalarımızın çoğunluk kısmını tamamlandık. Ekiplerimiz, Kahya mahallesi Eminoğlu Çeşme sokak ve Doçent Doktor İlhan Çeneli caddesinde granit taş çalışmalarına devam ediyor.' diye konuştu.
Kaynak: AA