Akçakoca'da Turizm Çalışmaları

Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Özcan: 'Adrenalin sporu dalında yer alan paintball ilçemize katkı sağlayacak ve farkındalık yaratacaktır'.

Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Ömer Özcan, ilçede turizmi çeşitlendirme faaliyetlerinin devam ettiğini bildirdi.

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçakoca'nın tarihi, kültürel ve doğa turizmi alanında geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu söyledi.

Dadalı köyünde açılan paintball işletmesini inceleyen Özcan, farklı turizm faaliyetlerinin ilçeye katkı sağlayacağını belirterek, 'Adrenalin sporu dalında yer alan paintball, ilçemize katkı sağlayacak ve farkındalık yaratacaktır. Bu spora desteğimiz her zaman devam edecektir. Günümüzde birçok büyük şirket, başarıya daha hızlı erişmek için rafting, paintball gibi takım ruhu ile oynanan, kişilerin birlikte hareket kabiliyetini geliştiren spor faaliyetlerini yılda bir iki kez yapmaktalar. Bu ve buna benzer organizasyonlar ilçemizde yılda 20, 30 kez yapılabilse yaratacağı etkiyi siz hayal edin. Yakın zamanda turizm derneği olarak bu tesiste güzel bir etkinlik yapacağız, destek ve tanıtımda katkı sağlayacağına ve farkındalık yaratacağına inanıyoruz.' şeklinde konuştu.
Kaynak: AA