AK Parti Kaman Teşkilatı Ramazan İftarında Buluştu

AK Parti Kaman teşkilatı, ramazan iftarında bir araya geldi.

Bir işletmede düzenlenen iftar yemeğinde konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, rüya veya hayalleri olanların çok çalışarak hedefine ulaşabileceğini ifade ederek, millete hizmet yolunda durmadan çalışacaklarını söyledi.

Türkiye'nin terör sorunu ile maddi ve manevi sorunlarını ortadan kaldırmak için gayret ettiklerini belirten Arslan, şöyle konuştu:

'Çok çalışmalıyız. Hepimizi bir araya getiren ülkemiz için hayallerimiz rüyalarımızdır. İnşallah rüyalarımızı gerçekleştireceğiz. Ak Parti teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içinde çalışıp ve gayret edeceğiz. Geleceğimiz için daha güzel olanı arzu ediyoruz. Sayın milletvekilimiz Salih Çetinkaya, belediye başkanımız ve il başkanımızla sürekli bir diyalog halinde meclisimiz kapandıktan sonra sizlerin içerisinde esnafları gezerek, değişik programlarda yaparak devam edeceğiz. Muhtarlarımızı ziyaret edeğiz. Sorunları yerinde görerek, tespit ederek çözüm arayışlar içinde bulunacağız.'

İftar yemeğine AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kaman İlçe Başkanı Necati Çolak, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA