Acısu Tfk İlkokulu'ndan Üzülmez'e Teşekkür Ziyareti

Kartepe Acısu Türk Fransız Kardeşliği İlkokulu Müdürü Mete Domaç, beraberinde okul öğretmenleri ile birlikte okullarında yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Acısu Tfk İlkokulu'ndan Üzülmez'e Teşekkür Ziyareti
Kartepe Acısu mahallesinde eğitim ve öğretim hizmeti veren Türk Fransız Kardeşliği İlkokulu Müdürü Mete Domaç, beraberinde okul öğretmenleri Hasan Özmen, Rasime Topak, Ayşe Demircan, Büşra Karaoğlu Keskin ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e ziyarette bulundu.

Başkan Üzülmez’i makamında ziyaret eden eğitimciler, okullarının yıllardır çözülemeyen sorunları başta olmak üzere fiziki şartların iyileştirilmesinde verilen katkı ve destekler için teşekkür ettiler.

Ziyaretçilerine teşekkür eden Başkan Üzülmez ise, “Sosyal belediyecilik gereği sağlık, dini ve eğitim kurumlarına destek veriyoruz. Doğumdan ölüme hemşehrilerimizin yanında olduğumuz bu sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde ilçedeki bütün okullara destek vermeye devam ediyoruz. Bizim çocuklarımız bunlar. Devlet baba sıcaklığını hissettirmek adına devletimizin gücünü göstermek için çalışıyoruz. Bizler de kendi çocuklarımızın okuduğu bu okullara destek olarak, belediye imkanlarımızı 7’den 77’ye halkımızın her kesimiyle paylaşıyor, yarınlarımızın sağlam temellerde yetişmesi için gayret sarf ediyoruz” dedi.

Başkan Üzülmez’e teşekkür ziyaretinde bulunan Domaç ve öğretmenler, ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin yaptığı seramik çalışmasını da başkana hediye ettiler.
Kaynak: İHA