Ziraat Mühendisleri Odası İftar Yemeği Verdi

Ziraat Mühendisleri Odası Kilis İl Temsilcisi Güven Özdemir, tarafından bir iftar yemeği verildi.

Ziraat Mühendisleri Odası İftar Yemeği Verdi
Bir restorantta verilen iftar yemeğine AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak, Merkez İlçe Başkanı Neşet Yıldırım, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Songül Kadıoğlu, Meteoroloji İl Müdür Mustafa Kurt ile ziraat mühendisleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Ziraat Mühendisleri Odası Kilis İl Temsilcisi Güven Özdemir, iftara katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, “mensubu olduğumuz barışçıl yüce İslam dininin Müslümanlara, mecbur kalmadıkça savaşmayı yasak ettiği, 3 ayın sonuncusuyuz. Başka hiç bir dini inanç, töre veya ideolojik olmayan barış aylarının Allaha’tan memleketimize ve ümmet coğrafyamıza dirlik ve düzen getirmesini tüm dünyaya barışın damga vurmasını diliyorum. Aynı meslekten insanların aynı sofrayı paylaşması birlik ve beraberlik adına güzel bir şeydir. Bir araya gelmemize ve meslek dayanışmasına vesile olan bu mübarek günler için Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Malum olduğu üzere geçenlerde Musabeyli ilçemizde 10 köyü dolu ve sel vurdu. Buradaki çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hasar tespitleri yapıldı. Vekilimizde aramızda Ankara’da bu işin takibini yapmalarını istiyorum” dedi.

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat ise böyle bir mübarek günde kendileri ile Ziraat Mühendislerini bir araya getiren İl Temsilcisi Güven Özdemir’e teşekkür ettiğini ifade ederek, “Kilis’i iyi günler bekliyor. Bir süredir kötü günler geçiriyoruz. İnşallah bundan sonra Kilis daha iyi olacaktır. Musabeyli barajı yapılıyor. Birkaç yıl içerisinde barajlarımız bittiği zaman çiftçilerimiz barajdan faydalanacak. Ziraat Mühendislerine de sulu tarıma geçildiği zaman daha fazla iş düşüyor. Musabeyli ilçesinde yaşanan dolu ve sel felaketinin takipçisi olacağım” diye konuştu.

Kaynak: İHA