Odunpazarı Belediyesi'nin Alan Çalışmaları Akarbaşı'nda

Odunpazarı Belediyesi’nin mahallelerde yaptığı alan çalışmaları Akarbaşı mahallesinde devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi'nin Alan Çalışmaları Akarbaşı'nda
Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor” sloganıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, mahallede alan çalışması yaparak eksikleri tamamladı. Akarbaşı mahallesinde gerçekleştirilen alan çalışmasına, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kurt, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve şikayetlerini de dinledi. Başkan Kurt, vatandaşlara Odunpazarı Belediyesi’nin geliştirdiği yeni sistem hakkında bilgi verdi. Bu sistemle birlikte ekiplerin daha koordineli çalıştığını söyleyen Başkan Kurt, yapılan bu çalışmalar ile mahallelerdeki eksikleri tamamladıklarını kaydetti.

Hedeflerinin daha mutlu bir Odunpazarı olduğunu söyleyen Başkan Kurt, bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerine dikkat çekti.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Akarbaşı mahallesinde bulunan parklarda bakım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede üst yapı ve tamirat çalışması gerçekleştirirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bölge genelinde genel temizlik çalışması gerçekleştirerek, mahalleyi modern araçlar ve deneyimli personeli ile tertemiz bir hale getirdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise mahallede esnafını denetledi.
Kaynak: İHA