İHH İnsani Yardımlaşma Derneği Yetimlere İftar Verdi

Osmaniye İHH İnsani Yardımlaşma Derneği, ‘Hayatı Yetimle Paylaş’ projesi kapsamında yetim aile ve çocuklara iftar verdi.

İHH İnsani Yardımlaşma Derneği Yetimlere İftar Verdi
İHH İnsani Yardımlaşma Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Nadir Sarıcan, "Hayatı Yetimle Paylaş projesi kapsamında yetim aile ve çocuklara eğitim veren, onla destek olan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Sarıcan, ”Bu proje ile İHH olarak Osmaniye’de kendimizi daha iyi anlatma fırsatı yakaladık. Bundan önce yetim aileleri ve çocukları için düzenlediğimiz Çanakkale gezimize ve bu iftar yemeğine katkıda bulunduğu için belediye başkanımız Kadir Kara beyefendiye ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Proje Koordinatörü Serhat Bulut ise, "Yazım tekniği olarak yeterli değil ama samimi bir projeydi. Kısa sürede hazırladığımız bu proje katılımcılar tarafından da benimsendi. İnşallah daha iyi projelerde buluşmak dileğiyle" dedi.

Yaklaşık yüz elli kişinin katıldığı iftar programı yemeğin ardından İHH Genel Merkezinden gelen ve çocuklar için hazırlanan Ramazan paketlerinin dağıtılmasıyla son buldu.
Kaynak: İHA