Başkan Akcan'dan Başarılı Öğrencilere Hediye

Sakarya’da gerçekleştirilen ve il genelinde toplamda 224 Ortaokulun katıldığı bilgi yarışmasında 2. olarak başarı elde eden Vakıf ortaokulu öğrencilerini Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ziyaret ederek altın ile ödüllendirdi.

Başkan Akcan'dan Başarılı Öğrencilere Hediye
Öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçmek ve öğrencileri daha iyi ders çalışmaya sevk etmek amacıyla Sakarya İl genelinde 224 Ortaokulun katılımı ile düzenlenen bilgi yarışmasında Vakıf ortaokulu 2. oldu. Başarılı öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek ödüllendirmek amacıyla Vakıf ortaokulu’na giden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Vakıf ortaokulu’nu ve Akyazı’yı temsil eden başarılı öğrenciler ile tek tek tanışarak tebrik etti.

Okulun önemini ve okumanın faydalarını kısa cümlelerle çocuklara aktaran Başkan Akcan, “Sevgili öğrenciler eğitim bir neslin geleceği, bir neslin erdemi, faziletidir. Eğitim sizler için sadece bu sıralarda değil hayatınız boyunca sürecek bir serüven olacaktır. Hayatınızın her döneminde farklı farklı bilgiler öğrenecek ve öğrenmeye devam edeceksiniz. Eğitiminize hiç ara vermeyin, eğitime devam ettiğiniz sürece sizler geleceğin Cumhurbaşkanları, Başbakanları, Milletvekilleri, Öğretmenleri Avukat, Doktor, Hakim, Savcı, Polis, Jandarması, Pilotu, mimarı, mühendisleri, çok önemli iş adamları ve belki de ilime ve bilime yapacağınız katkılarla geleceğin yeni Aziz Sancarları olacaksınız. Öğrenmek hayatınızın her anında sizlere kazandırır. Hayatınızın her döneminde eğitiminize önem vermeniz dileklerimle” dedi.

Vakıf Ortaokulunun başarılı öğrencilerinin yanında, başarılı öğrencileri yetiştiren öğretmenleri de unutmayan Başkan Akcan öğretmenlere de çeşitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA