Manisa'daki Silahlı Soygun

Yunusemre ilçesinde silahlı soygun zanlısı olarak aranan kişi, bir kadını silah zoruyla otomobile bindirmek isterken yakalandı.

Yunusemre ilçesinde silahlı soygun zanlısı olarak aranan kişi, bir kadını silah zoruyla kaçırmak isterken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Vali Azizbey Caddesi'ndeki bir marketin silahlı kişi tarafından soyulmasıyla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, 'kuru sıkı tabanca' satışı yapılan iş yerlerinde son dönemde yapılan satışlarla ilgili inceleme gerçekleştirdi.

Marketin güvenlik kamera kayıtlarından zanlının kısa süre önce kuru sıkı tabanca aldığını tespit eden polis, kimliğinin M.Ö.Ç (22) olduğunu tespit ederek yakalanması için çalışma başlattı.

Şehzadeler İlçesi Barbaros Mahallesi’nde bir kişinin, daha önce görüştüğü kadının silah zoruyla otomobile bindirmek istendiği ihbarı üzerine olay yerine giden polis, silahlı kişinin M.Ö.Ç olduğunu belirledi.

M.Ö.Ç, polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Zanlının üzerinde bulunan tabancanın da soygunda kullanıldığı tespit edildi.

Zanlının, ildeki 4 silahlı soygun olayının daha faili olduğu, sorgusunun sürdüğü bildirildi.

- Olay

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Vali Azizbey Caddesi'ndeki bir markete gelen silahlı kişi, kadın kasiyeri etkisiz hale getirerek, kasadaki paraları almıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatmıştı.
Kaynak: AA