Kamışlı'da İftar Coşkusu

AK Parti Pozantı İlçe Teşkilatı tarafından Kamışlı Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında duygulu anlar yaşandı.

Kamışlı'da İftar Coşkusu
Köy statüsünde iken yasayla mahalle olan ve yaylacılarla yazın nüfusu artan Kamışlı’da düzenlenen iftar programına, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Bozkurt, AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Kenan Ulussever, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Başkanı Fikret Yeni, İlçe Başkanı Yusuf Kenan Ulussever ile birlikte masaları dolaşarak iftar programına katılanların Ramazan ayını tebrik etti.

İftar programında ilahi ve semazen grubu iftara katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Başkan Fikret Yeni, iftar programı öncesi beraberindeki il ve ilçe teşkilatıyla birlikte çarşı esnafını gezerek onlarla sohbet etti.

Ramazan ayının insanlara çok güzel imkanlar sunduğunu belirten Başkan Yeni, “Bu mübarek ayı, Ramazan’ı bir fırsat bilmek ve nerede kalbi kırık, nerede gönlü mahzun insanlar varsa arayıp mutlaka onları bulmamız, onlarla hemhal olmamız gerekiyor. Yine bu mübarek ayda şehit ve gazi aileleri, yetimler, kimsesizler mutlaka hatırlanmalı, onlarla mutlaka bir araya gelmeliyiz. Bu şefkat ve merhamet ikliminde veren eli alan el ile mutlaka buluşturmakta bizim inancımızın, şiarımızın gereğidir” dedi.

Programa katılanlara teşekkür eden İlçe Başkanı Yusuf Kenan Ulussever de “İnsan olmayan yerde huzur olmaz, barış olmaz, paylaşım olmaz. Onun için biz mazlumlara, mahzunlara, muhtaçlara hep kucak açtık. Bundan sonra da kucak açmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA