Eskişehirli Sanatçı Abdullah İpek 4'Üncü Kişisel Sergisini Açtı

Eskişehirli Hat, Tezhip, Minyatür ve Ebru sanatçısı Abdullah İpek, 4’üncü kişisel sergisini Eskişehir’de Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açtı.

Eskişehirli Sanatçı Abdullah İpek 4'Üncü Kişisel Sergisini Açtı
Serginin açılışını, Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay yaptı. Daha sonra konuşan sanatçı Abdullah İpek, "Bu sergi benim kişisel olarak açtığım 4’üncü sergim oluyor. Her çalışmamı, en az 400 ile 600 saat arasında tamamladım. Sanat çalışmalarımla, sanatın merkezi Eskişehir’imizin sanatına katkı sağlamayı amaçlıyorum. Açılışa katılan başta Eskişehir Vali Yardımcımız Ömer Faruk Günay’a, serginin organizasyonunu yapan Eskişehir Kültür Sanat derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ve ekibine ve tüm sanat dostlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ise, "Bizler Eskişehir’de her zaman, her yerde sanatın ve sanatçının yanındayız. Cumhuriyetimiz’in kurucusu yüce Atatürk, ’Sanatçı, uzun çabalardan sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır’ diyor. Biz de tüm sanatçılarımızı, sanatın en zorunu başaran, emeğini hiç esirgemeyen hat, tezhip, minyatür, ebru sanatçısı Abdullah İpek’i kutluyoruz ve kendisini yaptığı çalışmalarından dolayı destekliyoruz. Sanatçının yanında olduğunuz için, sizlere de teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Sergi, 20 Haziran’a kadar açık kalacak.
Kaynak: İHA