Burhaniye Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir’in Burhaniye Anadolu Lisesi’nde 150 öğrenci için düzenlenen mezuniyet gününde büyük coşku yaşandı. Mezun öğrencilere, temsili diplomaları verilirken, dereceye giren öğrenciler de plaketle ödüllendirildi.

Burhaniye Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu
Burhaniye Anadolu Lisesi Bahçesinde düzenlenen mezuniyet gününe, Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Müftü Hacı Öz ile okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Bayram Eroğlu, yapığı konuşmada, 45. mezuniyet gününü düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. 150 öğrencinin mezun olduğunu anlatan Müdür Bayram Eroğlu,” Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Sizleri, vatanına milletine yararlı birer gençler olarak yetiştirdik. Sizleri yetiştiren öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum. Yolunuz, ufkunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Okul birincisi Yasemin Karakaya’da, öğretmenlerine, ailelerine ve arkadaşlarına teşekkür etti. Okul birincisi Yasemin Karakaya’nın plaketini Kaymakam Hüseyin Öner verirken, ikinci olan Deniz Erdoğan’ın plaketi Belediye Başkanı Necdet Uysal, üçüncü olan Elif Kaya’nın plaketi ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır tarafından verildi.

Temsili diplomaları, sınıf öğretmenlerinin elinden alan 150 öğrenci, Öğretmen Sami Kızılçık’ın önderliğinde topluca yemin etti. Tören sırasında, Belediye Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri büyük alkış alırken. Okul Orkestrasının konseri’ de coşkuyu artırdı. Çok sayıda velide, çocuklarının fotoğraflarını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Kaynak: İHA