Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, okulun bahçesinde düzenlenen törendeki konuşmasında, genç ve dinamik bir kurumun mensupları olarak üniversitenin gelişmesi için büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Bir yandan eğitimin kalitesini artırabilmenin, diğer yandan her çeşit alt yapı gereksinimlerini tamamlayabilmenin çabası içinde olduklarını belirten Özdemir, 'Hedefimiz, 2023 yılı Türkiyesinde rol alacak, 2071 Türkiyesini inşa edecek kuşaklar yetiştirmektir. Devletimizin, akademik ve idari personelimizin, öğrencilerimizin ve halkımızın desteğiyle üniversitemiz her geçen gün daha da büyüyecek ve gelişecek. Bunu hep birlikte göreceğiz.' dedi.

Özdemir, 120 öğrenciyi mezun ettiklerini ifade ederek, 'Her yıl yeni eğitim öğretim programları, eğitim öğretim mekanları, sosyal, kültürel ve sportif tesisler kazandıracağız üniversitemize. Amacımız, hep daha ileriye ve daha iyiye ulaşmak olacaktır. Güney Marmara'nın parlayan yıldızı olabilmek için her gün azimle, inançla ve kararlılıkla çalışacağız.' diye konuştu.

Konuşmanın ardından okulu dereceyle bitiren Alperen Kurbanoğlu, Beyza Çakır ve Uğurcan Çakmak'a hediyeleri ve başarı belgeleri verildi.

Daha sonra öğrenciler keplerini havaya attı.

Törene, Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş, Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Alper Yeniel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Kocatürk, davetliler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA