'Terör Belasını Hep Birlikte Sonlandıracağız'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “Hep birlikte, milletçe birlik beraberlik içerisinde terör belasını sonlandıracağız” dedi.

'Terör Belasını Hep Birlikte Sonlandıracağız'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla geldiği Mardin’de, terör örgütü PKK’nın bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçedeki ziyaretlerinin ardından kente döndü. Valiliği ziyaret eden Kaya, burada Vali Mustafa Yaman ve kent protokolü tarafından karşılandı. Valilik şeref defterini inceledikten sonra, kent hakkında Vali Yaman’dan brifing alan Kaya, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“DEVLET, TÜM İMKANLARIYLA VATANDAŞIN YANINDA”

Bakan Kaya, Midyat ilçesine yaptığı ziyarete dikkat çekerek, “Bugün Midyat’taydık. Olay yerini gittik. Bu hain, kalleş terör olaylarından mağdur olan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Valimizle, yetkili kurumların temsilcileriyle birlikte ziyaret ettik. Devletimiz bütün imkanlarıyla yaraları sarmak için vatandaşımızın yanındadır. Valimiz de bu işlerin takipçisi olacaktır. Biz de bakanlığımız olarak, yaraları sarmak için buradayız. Vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yaralı polis memurlarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Hep birlikte, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde terör belasını sonlandıracağız” dedi.

Kaya, daha sonra AK Parti Mardin İl Başkanlığı ve Musa Cihaner Çocuk Yurdu’nu ziyaret etti.

Kaynak: İHA