Başkan Bakıcı, Bakan Avcı'dan Türbeler İçin Destek Sözü Aldı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Ankara temaslarında Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’dan ilçedeki türbelerin restorasyonu için destek sözü aldı.

Başkan Bakıcı, Bakan Avcı'dan Türbeler İçin Destek Sözü Aldı
Başkan Bakıcı, Bakan Nabi Avcı ile yaptıkları görüşmelerde, belediye olarak gerekli proje çalışmalarının hazırlanması sonrasında ilçedeki Hamza Bey ve Kumral Abdal türbeleri için Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın her türlü desteğe hazır olduğunu kendisine ilettiğini söyledi.

Tekke Mahalle iftarında vatandaşlara hitap eden Başkan Bakıcı, Bakan Avcı ile yaptıkları görüşmeyi vatandaşlarla paylaştı. Başkan Bakıcı, “Tekke Mahallemiz için önemli bir konudaki müjdeyi de buradan vermek istiyorum. O da mahallemize manevi anlamda değer katan Hamza Bey Türbesi’dir. Sayın Bakanımız Nabi Avcı ile yaptığımız görüşmelerde Bakanımız bize, türbenin restorasyonu ve ziyarete açılması için düzenleme yapılmasına destek vereceklerini belirtti.

Biz belediye olarak gerekli proje çalışmalarını hazırlayıp Bakanlığımıza ilettiğimizde her iki türbemizin restorasyonu en güzel şekilde yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Hamza Bey türbemiz vatandaşlarımızın ziyaretine açılacak” dedi.

Kaynak: İHA