Yomra Belediyesi Personeli İftarda Buluştu

Trabzon’un Yomra Belediyesi personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yomra Belediyesi Personeli İftarda Buluştu
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında belediye çalışanlarına verdiği iftarı bu yıl da tekrarladı. İftar yemeğine Başkan Sağıroğlu ailesiyle iştirak ederken, belediye personeli de verilen davete tam kadro katıldı.

İftar öncesi personellere hitaben bir konuşma yapan Başkan Sağıroğlu, katılımlarından dolayı personeline teşekkür ederek, “Biz birlikte büyük bir aileyiz. Birlikte el ele vererek büyük hizmetlere imza attık. Alın terimizi gece gündüz demeden Yomra halkı için akıttık. Emekçi kardeşlerim sizlere bu uğurda benim yüzümü kara çıkartmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yomra’nın kısa süre içerisinde Trabzon’un en büyük ilçelerinden biri haline geldiğini ifade eden Sağıroğlu, “ 12 yıl önce göreve seçildiğimde Yomramızın nüfusu 8 binlerdeydi. Bugüne baktığımızda günden güne büyüme kat ettik. Nüfusumuz 40 binlere ulaştı. Yol ağımız çok fazla. Yüksek mahallelerimize hizmet götürmek çok kolay değil. Bu bağlamda makine parkımızı bu yıl içerisinde güçlendireceğiz. 6 kamyon, 2 greyder, 1 ekskavatör alacağız. Yeter mi? Yetmez. Ancak, işi kolaylamış oluruz. Betonlama ve asfaltlamada da çok şükür bir sıkıntımız yok. Hava şartları müsaade ettiği takdirde asfaltlama çalışmamıza start vereceğiz. Betonlamamızı sizlerin emekleriyle Tepeköy mahallemizde sürdürüyoruz. Bu hizmetleri ben sizler olmadan yapamam. Sizler benim elim kolum bacağımsınız. Sizler olmadan hiçbir hizmeti vatandaşıma götüremem. Yomra için durmadan yorulmadan sizlerle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yüce mevlam sizlerle birlikte nice hizmetler yapmayı nasip eylesin” diye konuştu.

Kaynak: İHA