Vali Kahraman Kur'an Kursu Öğrencileri İle Sahur Yaptı

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Recep Demir Yatılı Erkek Kur’an Kursunda öğrenim gören 40 öğrenci ile birlikte sahur yaptı. Vali Kahraman daha sonra öğrencilerle birlikte sabah namazını kılıp ardından birlikte sohbet ettiler.

Vali Kahraman Kur'an Kursu Öğrencileri İle Sahur Yaptı
Vali Süleyman Kahraman programda öğrencilere hitap ederek yaptığı konuşmada öğrencilere başarılar dileyerek, “Her imkân bir imtihandır. Her makam bir imtihandır. Mevki ve makamlar Allah rızasında ve milletin gönlündedir. Koltuğu doldurmak demek Allah’ın rızasını kazanmak ve halkın gönlünü fethetmektir. Her zaman büyüklerimizi örnek alacağız. Örnek olacağız. Allah hepinizin yolunu açık eylesin. Ramazanınız mübarek olsun.”dedi.

Programda Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır öğrenciler adına Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne tayini çıkan Vali Kahraman’a bakır tepsi üzerine işlenmiş Esma-Ül Hüsna plaketi hediye etti. Vali Kahraman’a, program sonunda öğrencilerden helallik isteyerek, kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler Vali Kahraman ile birlikte geçirmiş oldukları vakitten ötürü kendilerine teşekkür edip, Vali Kahraman için dua ettiler.
Kaynak: İHA