Kuluncak'ta Çevre Düzenleme Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesince, Kuluncak ilçesinde çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent genelinde fiziki yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarını ilçelerde de yapmaya devam ediyor.

Altyapı çalışmalarının gerçekleştirildiği ilçe meydanında, kaymakamlık binasının bulunduğu cadde de yenileniyor. Üstyapı çalışmaları kapsamında çevre düzenlemeleri, yeşil alanlar, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Kuluncak’ın doğal yapısına farklı güzellikler ekleyeceklerini söyledi.

Kuluncak’ta, Büyükşehir Belediyesinin altyapı ve yol hizmetleri noktasında iyi işler yaptığını kaydeden Sarılar, 'Bu hizmetlere bu yıl da devam ediyoruz. Karaçayır, Karıncalık ve Ciritbelen mahallelerinde yeni yol açma çalışmaları yapıyoruz. Yakın zamanda birçok bölgede asfaltlama çalışmaları yapacağız. Bu çalışmaların yanı sıra ilçemizde bulunan meydanı Kuluncak’a yakışır bir hale getiriyoruz.' ifadelerini kullandı.

Sarılar, ilçelerde yaşayan vatandaşların her türlü sosyal ihtiyacını giderecek, kültür merkezleri ve çok amaçlı spor tesisi eksikliğini gidereceklerini vurguladı.

Kaynak: AA