Karaman Valisi Koca'ya Veda Yemeği

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Karaman Valisi Murat Koca onuruna veda yemeği verildi.

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Karaman Valisi Murat Koca onuruna veda yemeği verildi.

Vali Koca, Polisevi'nde onuruna düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, birlik beraberlik içerisinde çalışmanın hizmet kalitesini artırdığını söyledi.

Mesai arkadaşlarıyla birlikte hep üreterek ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyleyen Koca, '2012 Ağustosu'nda başladığım Karaman görevimi inşallah Pazar günü noktalıyorum. Yaklaşık 4 yıla yakın Karaman’a hizmet etmeyi nasip eyledi. Hep güzel günlerimiz oldu. Acısı olan günler var onları bir kenarıya bırakalım. Onlar önemli değil. Hep üretmeye çalıştık, hep en iyisini yapmaya çalıştık ve ne kadar birlik beraberlik içerisinde çalıştıysak o kadar hizmetimizin kalitesi arttı.' diye konuştu.

Yaşanan iyi veya kötü günleri tatlı bir hatıra gibi anacaklarını ifade eden Koca, şunları kaydetti:

'Niyetimiz hep halisti. İyi niyetli olarak bir şeylerin peşinde koştuk. Zaman zaman kaşımı çatmış, sesimin tonajı yükselmiş olabilir. Beni tanıyorsunuz. Bunlar kaprisim yüzünden olmamıştır. Eğer bir şeyler eksikse, yapılmıyorsa veya yanlış yapılıyorsa, ben her zaman tepkili olmuşumdur. Karşılaştığımız olaylar karşısında zaman zaman tansiyonumuz yükseldi, ama bunlar olabilir. Bu söylediklerimizi tatlı bir hatıra olarak burada bırakacağız. Ben çok güzel duygular ile ayrılıyorum. Hakkımı helal ediyorum ve bütün hemşehrilerimizden de helallik diliyorum.'

Yemeğin ardından Vali Murat Koca, yemeğe katılanlarla tek, tek vedalaştı.

Yemeğe Vali Koca'nın yanısıra, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Jd. Kd. Alb. Mustafa Akış, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları, valilik çalışanları katıldı.
Kaynak: AA