Denizli'de Ramazan Coşkusu Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi, Ramazan şenlikleri Karahayıt’ta devam ediyor. Pamukkale Belediyesi’nin, Ramazan Ayı şenlikleri devam ediyor. Ramazan ayında Karahayıt’ta 16 gün boyunca geleneksel Ramazan gecelerinin yaşatacak etkinliklerin ilk gününde tasavvuf müziği konseri ve sema gösterisiyle izleyenlere unutulmaz bir Ramazan Günü yaşatmıştı. Programın ikinci günün ise, şenlik kapsamında ana program öncesi çocuklara ve ailelere yönelik Meddah gösterisi, oyun grupları ve çeşitli eğlenceler yer aldı.

Denizli'de Ramazan Coşkusu Devam Ediyor
FATİH KOŞAN, SAHNE ALDI

Sonrasında ise ezgi sanatçısı Fatih Koşan, sahne aldı. Sanatçı Koşan, tasavvuf musikisi, ezgi, kaside, şiir türlerinde birçok eseri seslendirdi. Gecenin sonunda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sanatçıya teşekkür ederek, içerisinde Kur’an-ı Kerim olan sanduka hediye etti. Muhteşem bir gece yaşadıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Ramazan etkinliğimizde yer alıp ruhumuzun gönlümüzün pasını sildiniz. Musikiniz, şiirleriniz ve söyleşileriniz bizleri alıp başka bir boyuta götürdünüz. Şenliğimize katılımızdan dolayı size bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Bugün akşam ise Karahayıt’ta Ramazan Şenlikleri kapsamında ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi Pamukkaleliler ile bir araya gelmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA