AK Parti İlçe Başkanı Ünlü'den Didim'e Yeni Müjdeler

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü Didim Devlet Hastanesine doktor atamalarının yapılacağını belirterek Akyeniköy-Dalyan yoluyla ilgili müjde verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Ünlü'den Didim'e Yeni Müjdeler
Geçtiğimiz hafta içerisinde AK Parti İlçe yöneticileriyle birlikte Ankara’da bir takım temaslarda bulunan AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü Ankara ziyaretinin içeriği ve Didim’e yönelik temaslarla ilgili bilgiler aktardı.

AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü ziyaretle ilgili olarak kaydettiği açıklamada “AK Parti Aydın Milletvekillerimize geçen hafta ziyaretlerde bulunduk. Didim’in sıkıntılarını istişare ettik. Sağ olsunlar Milletvekillerimiz Didim Devlet Hastanesinin doktor sıkıntısıyla ilgili yaz döneminde doktor takviyesi yapılacağı müjdesini verdi. Bu kapsamda hastanemizde yaz döneminde diğer hastanelerden takviye olarak Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı, ve Ortopedi doktorları ikinci doktor olarak görev yapacaklar. Yine bu kapsamda Acil servisi bölümüne takviye olarak 2 yada 3 pratisyen hekim Didim’de görev yapacak” dedi.

“DİDİM-AKYENİKÖY YOLU 2016’DA BAŞLIYOR”

Didim-Akbük-Bodrum yolunun yapımının tamamlanmasının ardından Didim’e Dalyan-Akyeniköy ve Akköy yolunun da ihalesinin yapıldığını dile getiren Ünlü “2016 yılında bu yol güzergahında çalışmalar başlayacak. Bununla ilgili kamulaştırma çalışmaları başladı.

Milletvekillerimiz Didim’in sorunlarıyla ilgili takip edilecek konuları da paylaştılar. Bizim bu noktada dönem dönem ziyaretlerimiz olacak ve sorunlarını takibini yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA