Yenimahalle'de Açılışların Ardı Arkası Kesilmiyor

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Yenimahalle'de Açılışların Ardı Arkası Kesilmiyor
7 yılda 32’inci Aile Sağlığı Merkezini yaparak vatandaşların hizmetine açan Yenimahalle Belediyesi, Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamladığı Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi’ni halkın yoğun katılımıyla açtı.

Düzenlenen törene Yaşar’ın yanı sıra CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Dualarla açılan sağlık ocağını konuklarına gezdiren Yaşar “Göreve geldiğimiz günden bu yana Yenimahalle’nin her noktasına sahip çıkıp, eşit hizmet götürmeye gayret ettik. Yalnız belediye olarak kendi yetki alanımızda olan işlerimizi değil sağlık ve eğitim alanında ihtiyaç olduğunda onları da gücümüz ölçüsünde yerine getirdik. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Ergenekon Mahallemizin en büyük ihtiyacı da sağlık ocağı idi. Mahallenin tüm eksiklerin giderilmesi için de çalışma başlattık. Tüm hemşerilerime hayırlı olsun” dedi.

HAYALLERİMİZ GERÇEKLEŞTİ

Ergenekon Mahallesi eski muhtarı adına açılan Aile Sağlığı Merkezi için Başkan Yaşar’a teşekkür eden Ahmet Ali Şimşek’in oğlu ve mahalle muhtarı Mevlüt Şimşek de “Hayallerimiz gerçekleşti. Mahalle sakinlerimizin en büyük isteği yerine getirildi.

Emeği geçen özellikle Fethi Başkanıma ve herkesemahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

120 metrekare alan üzerine inşa edilen 3 hekimli Aile Sağlığı Merkezi’nde; aşı odası, acil yardım odası, emzirme odası, muayene odaları, mutfak ve tuvaletler bulunuyor.
Kaynak: İHA