Soma Linyit Anadolu Lisesinde Mezuniyet Sevinci

Manisa’nın Soma ilçesinde çok sayıda öğrenciyi mezun ederek doktor, öğretmen, mühendis ve çeşitli branşlarda üniversitelere uğurlayan Soma Anadolu Linyit Lisesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Okul bahçesinde büyük coşku içerisinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde okulları ve arkadaşlarından ayrılacakları için hüzünlü olan öğrenciler bir taraftan da üniversite hayaline adım atacakları için büyük mutluluk yaşadı.

Soma Linyit Anadolu Lisesinde Mezuniyet Sevinci
Programda mezun olan 120 öğrenciye belgelerini takdim eden Okul Müdürü Hüseyin Mutlu, "Soma’mızın en köklü lisesi olan Linyit Anadolu Lisesinin mezuniyet törenini yapmanın mutluluğunu öğrenci ve velilerimizle paylaşmaktayız. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında bizleri unutmamalarını ve başarılarının devamını dileriz. Bu programı hazırlayan matematik öğretmenimiz Sayın Cem Tur ve Rehber Öğretmenimiz Hakan Çabuş’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Daha güzel bir gelecek sizlerin olsun yollarınız açık olsun." dedi.

Okul birincisi 12/A sınıfından Özgecan Mutlu ise Linyit Anadolu Lisesinde okumanın bir ayrıcalık olduğunu ve bu mezuniyet gününün öğrenciler açısından hem mutlu hem de buruk geçtiğini belirterek okulu ve arkadaşlarını özleyeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA