Maltepe Belediyesi Ramazan Ayına Hazır

Ramazan ayı boyunca yapacakları etkinlikleri anlatan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yapacaklarını söyledi.

Maltepe Belediyesi Ramazan Ayına Hazır
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, düzenlediği basın toplantısında belediyenin Ramazan programı hakkında bilgi verdi. Yerel ve ulusal basından gazeteciler ile bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Maltepe Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca yapacağı etkinlikleri anlattı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ramazan ayı boyunca vatandaşların Sevgi Sofraları’nda buluşacaklarını belirterek, “Görevi aldığımız günden bu yana Sevgi Sofraları adı altında başlattığımız  bu Ramazan ayı etkinliklerini bu yılda mümkün olabildiği şekilde geniş kapsamlı bir şekilde halkımıza sunmak istiyoruz. Çeşitli programlarla bu yıl yine bazı Ramazan ayı etkinliklerimizi organik pazarda tamamlayacağız” dedi.

BAŞKAN KILIÇ’TAN GIDA YARDIMI MÜJDESİ

Başkan Kılıç her yıl olduğu gibi yine Maltepe halkına gıda yardımı yapacaklarını kaydederek, “Bu sene de yine kuru bakliyat olarak tamamladığımız sıvı yağ, çay, şeker, salça, makarna gibi insanların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek olan bir gıda yardımı paketi ekiplerimiz tarafından dağıtılacak” şeklinde konuştu.

Kılıç, konuşmasının devamında Ramazan ayının ilk konserinin Ahmet Özhan ile olacağını söyleyerek, son olarak Ramazan ayı boyunca Maltepeli vatandaşların İstanbul’un çeşitli dini mekanlarını gezebilecekleri inanç turları düzenleyeceklerini belirterek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA