Çelikcan Lösemili Çocuklar İle Buluştu

Yüreğir Belediyesi ile AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle ayakta tedavi edilen lösemi hastası çocuklar için etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Çocuklar için eğlence düzenleyip, beraber yemek yediler.

Çelikcan Lösemili Çocuklar İle Buluştu
Düzenlenen etkinliğe Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, eşi Mehtap Çelikcan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni’nin eşi Emine Yeni, AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım, LÖSEV Yüreğir Şube Başkanı Hatice Altunbaş, Seyhan Şube Başkanı Makbule Solmaz katıldılar.

Çocuklara çeşitli hediyeler verip onlarla birebir ilgilenen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 26 Mayıs-1 Haziran arasında düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası’nın önemine değinerek, “Minicik bedenlerde olan kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın yaratılacağı bir haftanın içerisindeyiz. Biz lösemili çocuklar ve aileleriyle bundan sonra daha fazla ilgileneceğiz. Onlara çeşitli etkinlikler düzenleyerek lösemili çocuklar ve ailelerini mutlu etmeyi ve onlara moral vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım yaptıkları açıklamada, “Lösemi ve kanser gibi hastalıkların tedavi süreci oldukça zor geçmektedir. Yetişkin insanlar bile bu süreci atlatmakta güçlük çekmektedirler. Çocuklarımızın tedavisi süresince zamanlarının çoğu hastane odalarında geçmektedir. Biz de bu çocuklarımız ve ailelerine destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz” dediler.
Kaynak: İHA