Ünlü İsimlerden Oya Aydoğan'a Ziyaret

Pazar günü boğazına takılan patatesi çıkartmaya çalışırken aort damarı yırtılan ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Aydoğan’ın yakın dostları ise destek için ünlü sanatçının tedavi gördüğü hastaneye gelmeye devam ediyor.

boğazına takılan patatesi çıkartmaya çalışırken aort damarı yırtılan ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Aydoğan doktorlar tarafından uyutulurken, Hülya Avşar’dan Nuri Alço’ya kadar birçok ünlü isim yakın arkadaşlarını ziyaret için hastaneye geldi. Ziyaret gelen isimler arasında, Hülya Avşar, Nuri Alço, Zeynep Mansur, Sinan Özen ve Derya Tuna’da yer aldı. Oya Aydoğan’ın tedavi gördüğü Ulus’taki özel hastaneden ise açıklama geldi. Yapılan açıklamadan ve Aydoğan’ın çevresinden edinilen bilgiye göre Aydoğan’ın geçirdiği 12 saatlik açık kalp ameliyatının ardından bugünde sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hastaneden yapılan açıklama, “Ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumaktadır. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedaviler uygulanmaktadır” denildi.

ÜNLÜ İSİMLER HASTANEYE AKIN EDİYOR

Sanatçı Sinan Özen, Oya Aydoğan’ın rahatsızlığından dolayı şaşkın olduğunu ifade ederek, “Daha 1 hafta önce kendisi ile konuşmuştum. Düğün davetiyemizi de vermiştim kendisi çok mutluydu. Fakat durumunu şimdi öğreneceğim. Allah şifa versin diyoruz. Çok üzgünüm. Çok pozitif bir insandı neşeliydi. Moralliydi, nasıl oldu bilmiyorum. Daha önce böyle bir durumu yoktu gayet neşeliydi” dedi.

Hastaneye ziyarete gelen ünlü isimler arasında yer alan Derya Tuna, güzel haberler alınacağını ümit ettiğini söyleyerek, “ Herkesin duası onun üstünde şu anda. Güzel şeyler olacak inanıyorum” diye konuştu.

Sanatçı Zeynep Mansur ise, üzüntüsünü dile getirerek, “Durumun iyi olduğunu söylemişlerdi ilk bana. Sonra gece eve gittiğimde Twitter’dan gördüm. Durumunun bu kadar acil olduğunu. Mesaj yazdım, aradım telefonu açılmadı. Gece inanamadı şok oldum böyle bir şeye çok üzgünüm acil şifalar diliyorum. Çok sevdiğim çok kıymetli bir insan inanılmaz şaşkınım” şeklinde konuştu.



“EN ZOR AMELİYATLARDAN BİRİSİNİ YAŞADI”

Yakın arkadaşının ilk anından beri yalnız bırakmayan Nuri Alço ise Aydoğan’ın durumu hakkında bilgiler vererek, “ En son sabah oğlu görmüş kendisini. Hepimizin dualarına ihtiyacı var. Yine kanama devam ediyor. Onu boşaltmaya çalışıyorlar. En zor ameliyatlardan birisini yaşadı 12 saat süren açık kalp ameliyatı oldu. Hem aort damarı hem de şah damarı tıkanmış onu açmışlar. Şu anda da başında o kanı temizleyip, uyutmaya devam ediyorlar. Bu birkaç gün sürecek herhalde. Hepimiz dua ediyoruz. Çok iyi kalpli iyi bir insandı herkesin yardımına koşardı. Perişan durumdayız. Bekliyoruz sonuna kadar da bekleyeceğiz. İnşallah Allah yüzümüze güler çocuğuna bağışlar” dedi.



“İNŞALLAH İYİ OLACAK”

Oya Aydoğan’ın sağlık durumu hakkında bilgiler almak için hastaneye gelen Hülya Avşar ise “Alınan bilgiler bilinen bilgiler inşallah iyi olacak diyeceğiz. Ben zaten evde de olsa sürekli takip ediyorum durumunu. İnşallah iyi olacak. Kalbinin çok iyi olduğunu ben bizzat biliyorum. İyileşecek her şey güzel olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA