Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (TESKİ) yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, TESKİ'nin Süleymanpaşa ilçesindeki genel müdürlük binasında yapılan toplantı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak liderliğinde yapıldı.

Toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek TESKİ’nin önümüzdeki dönem çalışmalarıyla ilgili kararlar alındı.

Toplantıya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak BAŞA, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz ile Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Tekin katıldı.

- Evrenbey Mahallesi Hıdırellez Şenliği

Malkara ilçesi Evrenbey mahallesinde Hıdırellez şenliği düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Karaiğdemir Barajı çevresinde düzenlenen şenliğine katıldı.

Muhtar Nurettin Çelik ve vatandaşlar tarafından karşılanan Albayrak, Hıdrellez'in hayırlı olması temennisinde bulunarak vatandaşlara iyi eğlenceler diledi ve annelerin de Anneler Günü'nü kutladı.

- Çukuryurt Mahallesi Hıdırellez Şenliği

Saray İlçesi Çukuryurt mahallesinde Hıdırellez şenliği düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile şenliğine katıldı.

Albayrak, etkinlikte yaptığı konuşmada, Hıdırellez şenliğini düzenleyerek halkın birbiriyle kaynaşmasını sağlayan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'a ve ekibine teşekkür etti.

Tüm annelerin gününü kutlayan Albayrak belediye çalışmalarıyla ilgili kısa bilgiler de vererek “ Çukuryurt ve Saray en iyi hizmetleri alacaktır. 17 Mayıs’ta Saray’da doğalgazın temelini atacağız. Bu yılın sonunda Saray Tekirdağ’ın en gözde ilçelerinden olacak.” ifadelerini kullandı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı Hıdırellez şenliklerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Albayrak, vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak: AA