Narkotik Köpek 'Alçı'dan Kaçış Yok

Muğla’da Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Yerel Eylem Planı çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin yol kontrollerinde uyuşturucu hap ve esrar maddesi ele geçirildi. Kontrollerde yer alan narkotik köpek timi ‘Alçı’ araçların muhtelif yerlerinde gizlenmiş vaziyetteki uyuşturucu madde buldu.

Narkotik Köpek 'Alçı'dan Kaçış Yok
Muğla İl Jandarma Komutanlığı Güvercinlik girişinde savcılıktan alınan arama kararı doğrultusunda, Narkotik Köpek Timi Alçı desteğinde arama yaptı. Yapılan aramalar neticesinde farklı yolcu otobüslerinde seyahat eden (4) şahsın üst ve eşyalarında yapılan aramalarda toplam 2 kg. toz esrar, 57 gr. kubar esrar ile 496 adet uyuşturucu hap yakalandı. Özel aracı ile seyahat eden bir sürücünün üst, eşya ve aracında yapılan aramada, aracın motor kısmı hava filtresi içerisine gizlenmiş vaziyette ambalajlanmış 90 gr. toz esrar ve 98 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yakalanan 5 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılırken, gözaltına alınan üç kişiden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA