Kozcağız'da Hayır Kermesi Dualarla Açıldı

Bartın’ın Kozcağız beldesinde eğitim gören öğrenciler yararına düzenlenen‘Hayır Çarşısı Kermesi’ dualar eşliğinde açıldı

Kozcağız Karaman parkı yanında eğitim gören öğrenciler yararına açılan ve geleneksel hale gelen hayır çarşısı, Kozcağız Merkez Kur’an Kursu, Kozcağız Talebe Yurdu ve Hamidiye Kız yurtlarında kalan öğrenciler yararına düzenleniyor.

Kermesin açılış törenine, Kozcağız Belediye başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclisi üyesi Savaş Buyurman, İl Dernekler Müdürü Ekrem Ali Altuntaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermeste; et döneri, tavuk döneri, köfte çeşitleri, pasta ve börek çeşitleri, çeyizlik ürünler, bay-bayan giyim ve mobilya ürünlerine kadar çok zengin bir ürün çeşidi yer alıyor. El emeği göz nuru çeyiz eşyası ve gıda maddelerinin satışa sunulduğu Hayır Çarşısı kermesi 20 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Kozcağız merkezde açılan kermesten elde edilecek gelir yurtta kalan talebeler için kullanılacak. Dernek yönetimi, eğitim gören talebeler yararına düzenlenecek kermese tüm vatandaşları davet etti.
Kaynak: İHA