Karate Ligi Tam Gaz

Türkiye’de ilk kez Erzurum’da yapılan Karate Ligi müsabakalarında 2. Hafta müsabakaları tamamlandı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliğinin Palandöken Spor Salonu’nda düzenlediği Karate Ligi Maçları’nda ikinci haftanın heyecanı yaşandı. Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi öncülüğünde yapılan lig maçları kıran karana geçerken, 2. Hafta karşılaşmalarının Anneler Gününe denk gelmesi nedeniyle müsabakalarda oldukça duygusal anlar yaşandı. Karateciler, kendilerine Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi’nin takdim ettiği çiçekleri, annelerine hediye ederek, onların elini öptüler. Karate 7. Bölge Başkanı ve Erzurum Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, Karate Ligi müsabakalarının dördüncü haftasının geride kaldığını belirterek, 2. Hafta karşılaşmalarının Anneler Gününe denk gelmesi nedeniyle de Palandöken Spor Salonu’nda güzel bir ambiyansın yaşandığını söyledi.

Çelebi, “Karate İl Temsilciliği olarak çocuklarımızın annelerine hediye etmeleri için bugün buraya çiçek getirdik ve kendilerine takdim ettik, onlarda kendilerini burada izleyen annelerine, ya da evlerinde bulunan annelerine hediye ettiler” dedi.

Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, karatede ilklere imza atmanın gururunu yaşadıklarını da ifade ederek, Erzurum’da yapılan Karate Ligi’nin Türk karatesi adına önemli bir kazanç olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA