Hande Kazanova Ve Zahide Yetiş İle 'Biz Bize Sohbetler'

Ekranların iki ünlü ismi, ünlü astroloji Uzmanı Hande Kazanova ve özellikle sağlık üzerine yaptığı programlarla tanınan ünlü sunucu Zahide Yetiş Kahramanmaraş’ta sevenleriyle bir araya geldi.

Bulundukları kentlerin sadece alışveriş değil, sosyal yaşam merkezleri de olan Piazza AVM’lerin gerçekleştirdiği “Biz Bize Sohbetler” etkinliğinde hayranlarıyla buluşan Hande Kazanova ve Zahide Yetiş, sevgi seliyle karşılaştı. Anneler Günü’ne özel hazırlanan program kapsamında Kahramanmaraş Piazza AVM’de söyleşi yapan iki ünlü isim, katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Duygusal açlık ve gerçek açlığa dikkati çeken Zahide Yetiş, "Eğer birden bire acıkıyor ve doyduğunuzu bilmiyorsanız, duygusal açlık yaşıyorsunuz. Buna dikkat edin. Aksi takdirde o yedikleriniz sizi obez yapar, obezite de birçok hastalığa yol açar. Biz, sağlık programlarımızda özellikle bu konu üzerinde duruyoruz. Bu konuda dikkatli olursanız kilo almadığınızı görecek ve sizi bu konuda uyardığım için bana da dua edeceksiniz” dedi.

Platforma davet ettikleri annelerle çocuk yetiştirmenin zorluklarına dair sohbet eden iki ünlü isim, daha sonra sevenlerine imza dağıtıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretçilerin coşkuyla sarılıp öptükleri Zahide Yetiş ve Hande Kazanova, gösterilen ilgi nedeniyle duygu dolu anlar yaşadı.
Kaynak: İHA