Üç Çocuk Annesi Kadına Paramotorlu Sürpriz

Trabzon'da bankacı kadın, Anneler Günü dolayısıyla mesai arkadaşına, sahilde birlikte oturdukları sırada üzerinde meslektaşı ve çocuklarının fotoğraflarının bulunduğu, 'Seni seviyoruz' yazılı pankart taşıyan paramotorla sürpriz yaptı Paramotor pilotu Özsoy: 'Cennet, annelerin ayağının altındadır, başta annem olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz'.

Trabzon'da bankacı kadın, Anneler Günü dolayısıyla 3 çocuk annesi meslektaşına, sahilde birlikte oturdukları sırada üzerinde mesai arkadaşı ve çocuklarının fotoğraflarının bulunduğu, 'Seni seviyoruz' yazılı pankart taşıyan paramotorla sürpriz yaptı.

Vakfıkebir ilçesinde bankada çalışan Başak Şentürk, mesai arkadaşı Meral Kaya'ya Anneler Günü sürprizi yapmak amacıyla Trabzon Akyazı Havacılık Kulübü Başkanı Kutsal Özsoy ile anlaştı.

Kaya, balık ekmek yeme daveti üzerine Şentürk ile sahilde oturduğu sırada, paraşütünde 'Kıymetlimize... En güzel bağımsızlık annesi Meral'e' yazılı paramotor, havada bir süre tur attı. Paramotor pilotu Özsoy, sahile yaklaştığı sırada üzerinde 'Seni seviyoruz' yazılı, Kaya ve 3 çocuğunun fotoğraflarının bulunduğu pankartı açtı.

Sürprize şaşıran Kaya, arkadaşı Şentürk'e teşekkür etti.

Paramotor pilotu Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şentürk'ün isteği üzerine çocuklarına her anne gibi düşkün olan Kaya'ya böyle bir sürpriz hazırladıklarını belirterek, 'Cennet, annelerin ayağının altındadır, başta annem olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz.' dedi.

Özsoy, 'Güzel sürpriz oldu. Tüm anneler her şeyin en güzeline layık.' ifadesini kullandı.
Kaynak: AA