İnceler Köyünün Su Sorunu Çözülüyor

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, köylerin karşılaştıkları sorun ve sıkıntıları en aza inmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve bu çerçevede İnceler Köyü’nün su sorununu da çözeceklerini belirtti.

İnceler Köyünün Su Sorunu Çözülüyor
Kırsal kesimin karşılaştığı sorun ve sıkıntıları yerinde görmek ve çözüm üretmek amacıyla hafta sonu Adıyaman merkeze bağlı İnceler Köyü’ne giden Vali Mahmut Demirtaş, burada köylüler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. İnceler Köyü çocukları Vali Mahmut Demirtaş’ı güllerle karşılarken, Vali Demirtaş çocuklarla yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra muhtarın evine geçen Vali Demirtaş, muhtardan köyün sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alarak, İnceler Köyü sakinleri ile bir süre sohbet edip, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Sorunları tek tek dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, "İnceler Köyünün su sorununu da kısa süre içerisinde çözeceğiz. Amacımız, kentlerdeki sosyal yaşantının köylerde de yaşayan vatandaşların yaşayabilmesi çabasıdır. Özellikle kırsal kesimde yaşanan birçok sıkıntı büyük ölçüde çözüme kavuşturuldu. Kalan sorunların çözümü içinde valilik olarak yoğun gayret sarf ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İnceler Köyü halkı ise, köyde yaşanan su sorunun çözümü noktasında gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA