Anneler Günü'nde Doğum Günü Sürprizi

Tekirdağ'da huzurevinde kalan 65 yaşındaki Ayşe Neşe Çetiner için midibüste doğum günü kutlaması yapıldı Sürpriz kutlama karşısında duygulanan Çetiner'e, ücretsiz ulaşım kartı hediye edildi.

Anneler Günü'nde dünyaya gelen Tekirdağ Huzurevi sakini Ayşe Neşe Çetiner için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Aile Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürlüğü ve Tekirdağ Taşımacılık AŞ (TETAŞ) tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, TETAŞ'a ait minibüse binen huzurevi sakini Çetiner'den ücret alınmadı.

Minibüste bulunan TETAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Nişancı da bugünden itibaren ücretsiz seyahat edebileceğini söyleyerek Çetiner'e ücretsiz ulaşım kartı ve çiçek hediye etti.

Kutlama karşısında bir süre şaşıran Çetiner, araçtakilerin alkışlaması ve 'İyi ki doğdun' sözleri üzerine duygulanarak ağladı. Daha sonra, Çetiner için midibüste doğum günü pastası kesildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki yılın mart ayından itibaren hükümetin 65 yaş üstü vatandaşların, engellilerin, şehit yakını ve gazilerin, belediyeler tarafından görevlendirilen özel ve tüzel kişilerce ücretsiz taşınmasıyla ilgili karar aldığını hatırlattı.

Bugünün Anneler Günü olması dolayısıyla çok özel bir gün olduğunu aktaran Yılmaz, 'Bugün de çok güzel bir gün Anneler Günü. Aynı zamanda Ayşe Neşe Çetiner annemizin de doğum günü. Onun doğum gününü farklı şekilde kutlamak istedik.' dedi.

Çetiner'in kutlamadan çok memnun kaldığını ifade eden Yılmaz şunları kaydetti:

'Çok güzel oldu, kendisi çok sevindi. Bizim kurumlarda birçok annemiz var. Onları böyle özel günlerinde yalnız bırakmak istemiyoruz. Onlarla birlikte vakit geçirmek istiyoruz. Onlar da bu durumdan çok mutlu oluyorlar. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz.'

TETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Küçükmidil de 'Anneler Günü olması vesilesiyle, Neşe Hanım annemizin doğum gününü ve Anneler Günü'nü kutluyoruz ve kendisine ücretsiz seyahat kartını takdim etmiş bulunmaktayız. Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz.' şeklinde konuştu.

Ücretsiz seyahat kartını yaş itibarıyla almaya hak kazandığını belirten Ayşe Neşe Çetiner ise kendisine yapılan sürpriz kutlama ile kartının verilmesinden çok mutlu olduğunu söyledi.

Ömründe birçok mutluluk yaşadığını belirten Çetiner, 'Bugünkü sürprizler, bugünkü mutluluklar... Ömrümde yaşamadığım kadar mutlu oldum. Geniş bir ailem var. 65 yaş yaşlılığa ilk adım, ben artık böyle kabul etmiyorum. Bu mutluluktan sonra çok uzun yaşmak istiyorum. Çok mutlu oldum yapılan her şey bana çok huzur verdi. Zaten ben huzurevinde çok mutluydum, huzurluydum. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, çok sağolun.' diye konuştu.

Kaynak: AA