Ağzında Memesi İle Annelere Karanfil Verdi

CHP’li kadınlar, Anneler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın mesajını taşıyan karanfilleri annelere verirlerken, annesi ile birlikte gelen Atlas bebek de annelere karanfil dağıttı.

Ağzında Memesi İle Annelere Karanfil Verdi
CHP Çeşme Kadın Kolları Başkanı Gülseli Saatli ve bir grup CHP’li kadın, Çeşme girişinde, yayalaştırma projesiyle yeniden düzenlenen Mehmetçik Parkı’nda, Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın Anneler Günü mesajını taşıyan karanfilleri annelere verdiler. Kadınların Anneler Günü’nü de kutlayan CHP’li kadınlar, çikolata ve kuru pasta da ikram etti.

Anneler Günü kutlamasında Atatürk portresi ve imzası taşıyan tişörtü ile dikkat çeken Atlas bebek, bazen ağzında memesi bazen de annesinin kucağında annelere karanfil vererek herkesin dikkati çekti. Atlas bebekten karanfillerini alan anneler, kendisini öperek sevgilerini gösterdi.

CHP Çeşme Kadınlar Kolu Başkanı Gülseli Saatli, Anneler Günü’nün evrensel bir gün olduğunu vurgulayarak, "Emeğin, özverinin simgesi ve hayatımızın temel taşlarından olan annelerimizin, anne adaylarımızın Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım. Yüreğinde karşılıksız sevgi taşıyan annelerimizin hakkı ödenmez. Güneydoğu’da yaşadığımız olaylar, biz anneleri derinden yaralamaktadır. Şehit olan asker, TSK mensupları ve emniyet güçlerine Allah’tan rahmet diliyor ve eli öpülesi annelerine sabırlar diliyorum" dedi.

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ÇEŞKA’DAN

Öte yandan Çeşme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (ÇEŞKA) üyesi anneler de ürettikleri el ürünlerini, Anneler Günü nedeniyle Aya Haralambos Kilisesi’nde açtıkları stantlarda satışa çıkardı. ÇEŞKA üyesi kadınların ürettikleri el emeği ürünler, annelerine özgün hediye almak isteyenler için alternatif oluşturdu.
Kaynak: İHA