Terörle Mücadele Eden Kahramanlara Mesir Macunu Takviyesi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in terörle mücadele kapsamında Cizre ve Nusaybin’de operasyonlara katılan Özel Harekatçılara destek amaçlı gönderdiği mesir macunlarını teslim alan güvenlik güçleri Şehzadeler şehrine selam gönderdi.

Terörle Mücadele Eden Kahramanlara Mesir Macunu Takviyesi
Bayırbucak Türkmenlerine başlattığı yardım kampanyası ile Manisa kamuoyunda büyük takdir toplayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz günlerde de 476. Mesir Uluslararası Mesir Festivali öncesinde Cizre ve Nusaybin’de teröristlere karşı yürütülen operasyonlarda görev yapan Özel Harekatçılara destek amaçlı gönderdiği 10 bin adet mesir macunu yerine ulaştı. Mesir macunlarını teslim alan Özel Harekat Polisleri Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e sosyal medyadan bir mesaj gönderdi.

Mesir Macunlarını teslim alan Özel Harekat Polisleri Başkan Çelik’e, “Sayın Başkanım; Göndermiş olduğunuz mesir macunlarını aldık, mesele bir iki tane mesir macunu yemek değil burada ben ve tüm arkadaşlarıma verdiğiniz moral dualarınızda olduğumuzu bilmek desteklerinizi hissetmek paha biçilemez bir duygu. Yaşamadan anlayamaz kimse. Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız…”, “Sayın Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik Şırnak (Cizre) bölgesinde operasyonlarda görev alan biz emniyet personelini düşünerek göndermiş olduğu kolileri az önce tarafımıza ulaştı. Göstermiş olduğunuz hassasiyet için çok teşekkür ederiz. Gelen hediye burada görev yapan tüm personel için tarifi imkansız Moral kaynağı olmaktadır. Düşünen imkan sağlayan dualarını esirgemeyen herkesten Rabbim binlerce kez razı olsun. Burada görev yapan zırhlı birlik personeli olarak teşekkür ederiz…” ve “Cizre’ye göndermiş olduğunuz memleketim kokan mesir macunları elimize ulaştı. Allah razı olsun gönderenden vesile olandan... Dualarınız her an yanımızda hissediyoruz Allah razı olsun…” şeklinde mesajlar göndererek Şehzadeler halkına selamlarını iletti.
Kaynak: İHA