Teröre Tepki Konvoyu

Bartın'da, araçlarına Türk bayrağı asan taksi, halk otobüsü ve okul servisi şoförleri, konvoy oluşturarak terör olaylarına tepki gösterdi.

Bartın'da, araçlarına Türk bayrağı asan taksi, halk otobüsü ve okul servisi şoförleri, konvoy oluşturarak terör olaylarını protesto etti.

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odasının koordinasyonunda bir araya gelen sürücüler, konvoy oluşturdu. Tersane Caddesi'nden başlayan konvoya katılan taksi, halk otobüsü ve okul servisi şoförleri, korna çalarak şehir turu attı.

Oda Başkanı Sinan Amasralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan terör olaylarını lanetlediklerini söyledi.

Şoförlerin terör olaylarına tepki için araçlarına Türk bayrağı astıklarını belirten Amasralı, şöyle konuştu:

'Son dönemde artan hain terör saldırıları nedeniyle şehitlerimiz gelmeye devam ediyor. Terörü lanetlemek için konvoy düzenledik. Şoförler olarak içimizdeki duyguları izah etmek istedik. Evlerimize ateş düşmesini istemiyoruz. İnşallah terör biter de herkes evinde, yuvasında huzurlu olur. Buradan şehit ailelerimize başsağlığı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Konvoy, PKK ve teröre karşı bu ülkenin bölünmez bütünlüğünün göstergesidir.'

Yaklaşık 200 aracın katıldığı konvoya, vatandaşlarda ev ve iş yerlerinden alkışlarla destek verdi.
Kaynak: AA