Gülüç Belediyesi 11 Aracı Kurban Keserek Hizmete Soktu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi hibe yoluyla aldığı 11 aracı kurban keserek hizmete soktu. Törende konuşan Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, kendisi halka hizmet ederken seçin yenilgisini hazmedemeyenlerin kahve köşelerinde siyaset yapmaya çalıştığını söyledi.

Gülüç Belediyesi 11 Aracı Kurban Keserek Hizmete Soktu
Gülüç Belediyesi tarafından çeşitli kurumlardan 2 yıl içerisinde bağış yoluyla alınan kamyon, kamyonet, itfaiye aracı, minibüs, iş makinesi, cenaze nakil gibi toplam 11 aracın hizmete alınması nedeniyle tören düzenlendi.

Gülüç Belediyesi Düğün Salonu önünde düzenlenen törende kurban kesilip, dua edilerek 11 araç hizmete girdi. Burada li törende konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, araçları bağışlayan kurum ve kuruluşların yöneticilerine teşekkür etti. Araçlardan sadece bir tanesini özel bir firmadan düşük fiyatlı olması ve ihtiyaç duyulduğu için satın aldıklarını anlatan Demirtaş, Gülüç’e hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.



Kendisine yönelik eleştirilerde yanıt veren Demirtaş, “Ben Gülüç’te bütün partilerin belediye başkanıyım. Siyasi çizgim bellidir. Ben koltuk sevdalısı değilim. Belediyenin kapısı hiçbir siyasi ayrım gözetmeden tüm Gülüç halkına açıktır. Gelsinler Gülüç’e beraber hizmet yapalım. Biz bundan onur duyarız ve hiçbir zaman da içerlenmeyiz. Ben Gülüç’e iğne veren siyasi görüşü ne olursa olsun herkese teşekkür ederim. Beni Türk Metal Sendikası’nın açacağı petrol ile yadırgıyorlar. Ben burada basın huzurunda konuşuyorum; Gülüç’e fabrika, tekstil, petrol ofisi veya herhangi bir iş yeri açıp yatırım yapacak herkesi bekliyorum. Yasalara uygun her türlü yatırıma onay veririm, her türlü yardımı da yaparım. Gülüç halkı bizim yaptığımız hizmetleri takdir ediyor. Ben kahve köşelerinde dedikodu yapmıyorum. Ekibimle beraber hizmet üretiyorum. Farklı düşünenler, seçim yenilgisini hazmedemeyenler varsa onlara da yapacak bir şeyim yok. Biz burada 8 bin 100 kişinin belediye başkanıyız. Onlarda bizim kardeşimiz. Gelecekler, hep beraber Gülüç’ü nasıl canlandırabiliriz? Bize yardımcı olabiliyorlarsa, gidip teşekkür etmesini de bilirim” dedi.

Gülüç’e gerek iş adamlarının ve gerekse hayırseverlerin araç, gereç, beton, çocuk parkı ve para yardımlarına açık olduklarını anlatan Demirtaş, “Biz bunları alıp evimize götürmüyoruz. Hepsini Gülüç halkının hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.

Bu güne kadar yaptığı hizmetlerin bundan sonraki yapacaklarının teminatı olduğunu vurgulayan Demirtaş sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Seçim hezimete uğrayıp yenilgiyi kabul edemeyen varsa o tren kalktı. Bundan sonra gelecekler ‘Biz Gülüç’te siyaset yapıyoruz, Gülüç’te oturuyoruz, Gülüç’te yaşıyoruz, biz Gülüç’e dışarıdan gelmedik, Gülüç’ün insanıyız’ diyen varsa bizimle beraber Gülüç’ün çıkarları için uğraşacak. O zaman çıkar herkese teşekkür ederiz. Nasıl bu araçları bize kazandıranlara, Ercan Candan’a Gülüç’e su depolarını kazandırdığı için teşekkür ettiysek, onlarda gelsinler Gülüç’e bir iğne kazandırsınlar sizlerin huzurunda söz veriyorum onlara da teşekkür edeceğim. Ama kahve köşelerinde konuşmayacaklar, gelecekler bizimle beraber hizmet edecekler. Bu halk hizmet edeni takdir eder. Kahve köşelerinde, yalandan yere, laf olsun torba dolsun diye siyaset yok. Gülüç’ün 15 yılda geldiği nokta belliydi, 2014’ten 2016’ya kadar olan durum belli. Bu hizmetlerin hiç biri gökten zembille gelmedi. Bu araçlar, Pazaryeri yolu gökten zembille açılmadı, düğün salonu yapıldı. Sahil projemize başladık. Sahil 15 yılda niye yapılmadı? Bu yıl 12 bin metre kare parke taşı ihalesine çıktık. Bütün mahallelerde çalışma yapıyoruz. 2,5 kilometre asfalt tapıyoruz. Bunları bir sihirbaz eline değnek alıp yapmadı heralde. Yapılan hizmetleri yadırgıyorlarsa ben o zaman kendilerinden şüphe ederim. Ben Gülüç’e yaptığım hizmetlerden dolayı onur duyuyorum. Gülüç halkıda bu hizmetleri takdir ediyor, inkarda etmiyorlar.”

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Demirtaş törene katılan belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye çalışanları ve vatandaşlarla toplu fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA