Gece Kulübüne Silahlı Saldırı Kamerada

Beşiktaş’taki ünlü bir gece kulübüne gerçekleştirilen ve 1‘i ağır olmak üzere 2 kişinin yaralandığı o saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Gece Kulübüne Silahlı Saldırı Kamerada
Olay, saat 04.00 sıralarında Beşiktaş Yıldız Posta Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde cadde üzerindeki ünlü gece kulübüne kimliği belirsiz kişiler ile kapıdaki bodyguardlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar görevliler tarafından gece kulübünden dışarıya çıkartıldı. Bir süre sonra gece kulübüne dönen şahıslar, beraberinde getirdikleri silahla dışarıdakilere ateş açmaya başladı.

Yapılan silahlı saldırı sonucunda 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

YARALILAR YERE YATTI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, silahlı bir şahıs sakin bir şekilde yürüyerek kulübün önüne geliyor. Burada kapıdaki çalışanlara ateş açan şahıs ardından kaçarak koşmaya başlıyor. Sesleri duyan kulüpteki müşteriler koşarak kaçmaya çalışırken, silahlı birçok şahıs kulübün önüne gidiyor. Yaşanan panik sonrası zaman zaman koşuşturmaca oluyor. Elinden yaralandığını görülen bir şahıs ise yürüyerek kaldırıma geliyor. Yaralı şahıs bir süre sonra bir anda yere yığılıyor. Şahsın yere yığıldığını gören silahlı kadın bodyguard ise yaralıyı taksiye bindiriyor. Ardından silahlı kadın kulübe doğru koşuyor.

Kaynak: İHA