Fadıloğlu, Anneleri Evlerinde Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Anneler Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden anneleri ziyaret ederek anne ve babaların sadece bir gün hatırlanmasının yanlış olduğunu vurguladı. Fadıloğlu, ziyaret ettiği annelerin şahsında tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Fadıloğlu, Anneleri Evlerinde Ziyaret Etti
FADILOĞLU, ANNELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile birlikte 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden anneleri ziyaret etti. İlk olarak Müzeyyen Güler, daha sonra da Hatice Çevik evlerinde ziyaret edildi. Annelerle yakından ilgilenen Fadıloğlu, ziyaret ettiği annelerin ellerini öperek hayır duası aldı. Ziyaret dolayısıyla mutlu olan anneler, Fadıloğlu’na teşekkür etti.

ANNELERİN, BABALARIN GÜNÜ BİR GÜN OLAMAZ

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, anne ve babaların sadece bir gün hatırlanmasının yanlışlığına işaret etti. Fadıloğlu, “Anneler Günü münasebetiyle bugün AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile birlikte Müzeyyen Güler ile Hatice Çevik annelerimizi ziyaret ettik. Müzeyyen ile Hatice annelerimizin şahsında tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Her zaman söylediğimiz bir şey var. Annelerin, babaların günü bir gün olamaz. Allah, annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Annelerimizin ettiği dualarla bizler ayakta duruyoruz. Rabbim, annelerimize sağlıklı uzun ömür versin. Allah, annelerimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Rabbim, annelerimizin dualarıyla bizlere hayırlı ömürler ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu vesileyle tekrar tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

ALLAH, BAŞKANIMIZA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN

Ziyaret münasebetiyle yaşadığı mutluluğu ifade eden Müzeyyen Güler, “Anneler Günü’mü çocuklarım, kardeşlerim, gelinlerim kutladı. Şimdi de Şehitkamil Belediye Başkanımız, Anneler Günü’mü kutladı. Allah’a bin şükür. Allah’ıma hamd olsun bugünlere kadar yaşamayı nasip etti. Bir şikayetim yoktur. Allah, Başkanımıza hayırlı uzun ömürler versin. Rabbim, memleketimize huzur versin” diye konuştu.

ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM

Ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Anneler Günü ziyaretlerini rutin hale getirdiklerini kaydetti.

Hülya Kılıç, “Bugün Anneler Günü münasebetiyle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile beraber annelerimizi ziyaret ediyoruz. Anneler Günü ev ziyaretlerimizi rutin hale getirdik. Ben Müzeyyen ve Hatice teyzelerimizin şahsında tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Allah, annelerimize sağlık, sıhhat versin” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonunda çiçek hediye ettiği annelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA