Başkan Şirin Anneler Günü'nü Kutladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başta şehit aileleri olmak üzere evladından ayrı kalan fedakar tüm annelerin gününü kutlayan Başkan Şirin, “Dünyanın en özverili insanları, omuzlarında sadece hayatın yükünü değil, evlatlarının yükünü de çeken annelerimizin her günü birbirinden özeldir. Bu anlamda başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden hürmetle öpüyor, ebediyete göçmüş annelerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Başkan Şirin Anneler Günü'nü Kutladı
Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, başta şehit anneleri olmak üzere merhametin ve şartsız sevginin sembolü olan tüm annelerin gününü kutladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Bir güne değil bir ömre sığmayacak kadar sevgiyi hak eden annelerimize bu güzel gün vesilesiyle sevgi ve saygılarımızı iletme fırsatı buluyoruz. Vatanımızla eş değer tuttuğumuz değerli varlıklarımız olan analarımız, fedakârlık, sabır, sevgi ve hoşgörüyle dünyanın en yüce görevini yerine getirirken; merhametin ve şartsız sevginin sembolüdürler. Bu düşünceden hareketle bizleri biz yapan, dertlerimize katlanan, toplumumuzu oluşturan aile kurumunun temeli olan annelerimizin hakkını ne yaparsak yapalım, ödememiz mümkün değildir. Bu bilinç ve anlayışla annelerimizi her zaman el üstünde tutmalıyız. Sadece aile hayatında değil, sosyal hayatta, siyasette, ekonomide de çocuk sahibi kadınlarımızın söz sahibi olmasına, eğitimleri ve idealleri ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yüzünü her kulvarda temsil etmesine ve yetiştirdikleri evlatları ile geleceğimizi şekillendirmelerine olanak sağlamalıyız. Dünyanın en özverili insanları, omuzlarında sadece hayatın yükünü değil, evlatlarının yükünü de çeken annelerimiz bizler için her gün özel olmalı, onları yılın her anı mutlu etmeliyiz. Annelerimizin her an yanında olmak, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlara verebileceğimiz en değerli hediyedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlayarak sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.”
Kaynak: İHA